Net even anders.
Wij denken met u mee.
Wanneer sfeer telt.

Decoratie

Letters of een logo schilderen op een binnenmuur of buitenmuur? Bladgoud, of Kalei? Alles komt prima uit de verf.

Muurschilderingen

Waar behang ophoudt, gaat een muurschildering verder. De mogelijkheden met een muurschildering zijn dan ook onbeperkt. Als u met het ontwerp komt, schilderen wij het voor u op de muur. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan denk wij graag met u mee. Van een klein ontwerp tot aan een volledige themakamer; een muurschildering past in iedere kamer van het huis, maar ook op kantoor of in uw winkel. Iedere muurschildering wordt met evenveel liefde en zorg gezet.

Bladgoud

Bladgoud is een zeer veelzijdig materiaal dat op allerlei ondergronden een extra cachet geeft aan de objecten. Oud te restaureren materiaal komt opnieuw tot leven met een herstelde laag bladgoud. Ook nieuw werk kan fantastisch schitteren met een laagje bladgoud. Geduldig en nauwkeurig aangebracht is het effect van bladgoud onnavolgbaar.

Goud als edelmetaal kostbaar? Bladgoud is zo dun dat de prijs u net zo zal verrassen als het resultaat.

Kalkverf

Kalkverf is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken mogelijk met de Kalkverf. Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde! De Kalkverf leent zich zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen. Bovendien is de Kalkverf een 'natuurlijke verf' met een groot traditioneel en ecologisch karakter.

Kalei

Kaleien is een eeuwenoude techniek 'tussen schilderen en bezetten', voor een authentieke afwerking van buitengevels. Kalei sluit perfect aan bij de hedendaagse trend van ecologie en traditionele waarden. Kalei is zeer trendy en biedt steeds een grote meerwaarde! 34 standaard kleuren aan voor de Kalei. Kalei vertoont bij vochtig weer de kenmerkende 'vlekvorming'. De zuigkracht van de ondergrond bepaalt mee de kleurnuance in de Kalei. Door een specifieke borsteltechniek toe te passen kan men het uiteindelijk uitzicht mee bepalen. De kalei kan eveneens 'gepolijst' worden met een spons.

Informatie of offerte aanvragen

Website door: Buro Brein